Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου

Το επίσημο site. Για όλα τα νέα μας πληκτρολογήστε http://www.nikiamarousiou.gr
To Group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/group.php? gid=8106517713

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το μέλλον τους ανήκει!

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων παίδων-εφήβων μπάσκετ της ομάδας μας. Για άλλη μία χρονιά στέφθηκαν με επιτυχία οι προσπάθειες των αθλητών μας, όμως στις λεπτομέρειες οι ομάδες μας δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α. Αμφότερες τερμάτισαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στην ισοβαθμία έχασαν την πρόκριση!
Το παιδικό μας τμήμα πέτυχε 17 νίκες και μόλις 1 ήττα σε σύνολο 18 αγώνων αλλά την πρόκριση πήραν τα Μελίσσια που είχαν καλύτερη διαφορά στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Με το ίδιο ρεκόρ (17-1) κατετάγη και το εφηβικό μας το οποίο έχασε μόλις για 1 πόντο την πρόκριση από την Πεύκη!
Και τα δύο τμήματα μάλιστα είχαν μακράν την καλύτερη επίθεση στους ομίλους τους!
Έτσι η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει την "παράδοση" που έχει τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής και ευελπιστεί να προωθήσει κι άλλα παιδιά στο Αντρικό της τμήμα. Μεγάλο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στον Προπονητή των τμημάτων Χρήστο Μαλάμη ο οποίος είναι ο πρωτεργάτης των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, αλλά και στον Έφορο των τμημάτων Δημήτρη Κοντό ο οποίος με την εργατικότητά του και την διάθεσή του βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και τον προπονητή τους!
Συγχαρητήρια στα παιδιά που αποδεικνύουν ότι "το μέλλον τους ανήκει" και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου