Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου

Το επίσημο site. Για όλα τα νέα μας πληκτρολογήστε http://www.nikiamarousiou.gr
To Group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/group.php? gid=8106517713

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νίκη με πικρό φινάλε!

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χτες το βράδυ η ομάδα μας στο "Σπ. Λούης" επί του Κορωπίου με σκορ 70-67. Μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στα playoff, αλλά και μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στους διεκδικητές για τις θέσεις των playoff. Η πολύ καλή βραδιά χάλασε στο τέλος καθώς με τρίποντο στην λήξη η ομάδα μας έχασε την διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου που ήταν 4 πόντοι. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι, με τη Νίκη Αμαρουσίου να μπαίνει με άγριες διαθέσεις στο γήπεδο και να δείχνει από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό! Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 27-9! Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η "χαλαρότητα" στην άμυνα έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να κατεβάσουν την διαφορά και με τρίποντο στην εκπνοή του ημιχρόνου να κλείσουν το σκορ με 40-28!Η ομάδα μας ξανά ανέβασε στροφές και με καλή άμυνα άνοιξε την διαφορά και ξέφυγε πάλι με 58-40! Ότι χτίσαμε για 36 λεπτά, καταφέραμε να το ισοπεδώσουμε μέσα σε 4 λεπτά! Αντί η διαφορά να ανέβει κι άλλο, οι κακές επιλογές στην επίθεση και η πολύ κακή άμυνα επέτρεψαν στο Κορωπί να φύγει πανηγυρίζοντας παρά την Ήττα! Στα 4 αυτά λεπτά οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν σε 5 τρίποντα ενώ εμείς αστοχούσαμε σε κάθε προσπάθεια, ακόμα και σε βολές! Έτσι με το τρίποντο του Δρακόπουλου στην λήξη το Κορωπί έριξε την διαφορά στους 3 πόντους και έφυγε, αν και ηττημένο, χαμογελώντας! Παρόλα αυτά η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από τους Άγιο Θωμά, Κορωπί και Νεοπεντελικό και έχει το πάνω χέρι στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια.
Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που έδειξε τα δόντια της σε αυτό το κρίσιμο ματς! "Ηγετική" η παρουσία του Κοκαλιά (24π., 4τρ., 8reb.) ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα και ο Κοντογιάννης (20π., 5reb.). Με μάσκα στο πρόσωπό αγωνίστηκε ο Γιαουρτόγλου λόγω χτυπήματος στην μύτη στον προηγούμενο αγώνα, ενώ και ο Ευαγγελίτσης αγωνίστηκε με πυρετό.
Επόμενος αντίπαλος την Δευτέρα 14/3 ο Αίολος/Ταύρος εκτός έδρας!

Δεκάλεπτα: 27-9, 40-28, 58-40, 70-67.
Νίκη Αμαρουσίου (Χατζής-Ραχωβίτσας): Αντωνόπουλος 2, Μπίτσικας, Γιαννάκης 6, Κοκαλιάς 24(4), Κοντογιάννης 20(2), Αντωνιάδης, Γιαουρτόγλου 1, Τάσιος 7(1), Ευαγγελίτσης 10, Τσέκενης, Γιατράκος Α., Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου