Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου

Το επίσημο site. Για όλα τα νέα μας πληκτρολογήστε http://www.nikiamarousiou.gr
To Group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/group.php? gid=8106517713

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εκεί-Εκεί στη Γ` ΕΘΝΙΚΗ!!!


Η Νίκη Αμαρουσίου από χτες το Βράδυ βρίσκεται στην Γ` ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ! 
Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα την χρονιά της επετείου για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου! Το χθεσινό 76-54 επί του ΔΑΣΑΛ ήταν απλά η επισφράγιση αυτής της μοναδικής χρονιάς! 
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ έλεγαν οι αθλητές, οι προπονητές και οι άνθρωποι της ομάδας μεθυσμένοι από την χαρά της επιτυχίας! 
Δεν θα γράψουμε κανένα σχόλιο για το χθεσινό ματς, παρά μόνο για τους συντελεστές όλης αυτής της προσπάθειας τη φετινή χρονιά. Η Διοίκηση της ομάδας αρχής γενομένης από τον Πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη, τον Αντιπρόεδρο - Έφορο - "Ψυχή της ομάδας" Βαγγέλη Γιαουρτόγλου. Τον ταμία Δημήτρη Κοντό και τον ακούραστο φίλαθλο Σωτήρη Αντωνιάδη και φυσικά όλο το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου! Το προπονητικό team με πρωτεργάτη τον Τεχνικό Διευθυντή  Χουχουλή Δημήτρη, τον προπονητή Χατζή Παναγιώτη και τον Ραχωβίτσα Μιχάλη
Και φυσικά οι άνθρωποι που υλοποίησαν τα όνειρα και  τους στόχους των παραπάνω ανθρώπων που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές.
Αντωνόπουλος Τάκης, Μπίτσικας Δημήτρης, Γιαννάκης Κυριάκος, Κοκαλιάς Θανάσης, ο αρχηγός Κοντογιάννης Βασίλης, Γιατράκος Χριστόφορος, Γιαουρτόγλου Λουκάς, Τάσιος Τάσος, Ευαγγελίτσης  Mike, Τσέκενης Ανδρέας, Γιατράκος Άρης, Λαμπρόπουλος Θοδωρής, Αντωνιάδης Δημήτρης, Φελλάς Βαγγέλης και Χαντζής Γιώργος!
Οι παραπάνω έγραψαν την δική τους ιστορία για το σύλλογο και κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! 
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια και φυσικά τους φιλάθλους και νεαρούς αθλητές της Νίκης που ήταν δίπλα στην ομάδα! 
TO BE CONTINUED....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου