Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου

Το επίσημο site. Για όλα τα νέα μας πληκτρολογήστε http://www.nikiamarousiou.gr
To Group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/group.php? gid=8106517713

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δεύτερη θέση στο φινάλε!!


Άλλη μια νίκη πέτυχε η Νίκη Αμαρουσίου χτες το βράδυ στο κλειστό της Πετρούπολης με τον τοπικό Άρη με σκορ 61-69! Έτσι και σε συνδυασμό με την ήττα του ΔΑΣΑΛ στα Πετράλωνα η ομάδα μας τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος και έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν για να αναδείξουν την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Γ`εθνική! Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας τερματίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τόσο υψηλή θέση στην βαθμολογία της Α`ΕΣΚΑ, καθώς μέχρι φέτος είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την 4η θέση! Οι αγώνες των μπαράζ ξεκινούν στις 2 Μαϊου με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Κορωπί που τερμάτισε στην 5η θέση. Η σειρά ξεκινάει από το 1-1 καθώς οι ομάδες μεταφέρουν τις νίκες τους από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει άλλες 2 νίκες (3 σύνολο) θα περάσει και στον τελικό των μπαράζ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο γήπεδό μας, ο δεύτερος στο Κορωπί και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, τότε αυτός θα γίνει ξανά στο "Σπύρος Λούης". Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ΔΑΣΑΛ - Άγιος θωμάς με την ομάδα των Λιοσίων να ξεκινά την σειρά με 2-0! 
Όσων αφορά τον χθεσινό αγώνα η ομάδα μας μπήκε από την αρχή για την νίκη και μόνο! Παρά τις πολύ καλές άμυνες, κάποια χαμένα rebounds, έδιναν την ευκαιρία στους γηπεδούχους για δεύτερες επιθέσεις και έτσι η ομάδα μας δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και έκλεισε το δεκάλεπτο με 14-17! Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Νίκη Αμαρουσίου κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά στους 10 πόντους όμως κάποια λάθη στην επίθεση έκλεισαν λίγο την διαφορά με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 32-39! Πλήρης έλεγχος του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο και χάρη σε ένα ξέσπασμα στα μέσα του δεκαλέπτου η διαφορά ξεπέρασε τους 10 πόντους και έκλεισε το δεκάλεπτο με σκορ 44-58! Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ρίξουν την διαφορά μέχρι τους 6 πόντους αλλά τίποτα περισσότερο! Τελικό σκορ 61-69 και τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος! 
Επόμενος αντίπαλος, στα μπαράζ πλέον, το Κορωπί στις 2/5 στο "Σπύρος Λούης".

Δεκάλεπτα: 14-17, 32-39, 44-58, 61-69.
Νίκη Αμαρουσίου (Χατζής-Ραχωβίτσας): Αντωνόπουλος 4, Κοντός, Γιαννάκης 10(1), Κοντογιάννης 20, Χαντζής, Γιαουρτόγλου 13(1), Τάσιος 4, Ευαγγελίτσης 14, Τσέκενης 2, Γιατράκος Α. 2, Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου