Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου

Το επίσημο site. Για όλα τα νέα μας πληκτρολογήστε http://www.nikiamarousiou.gr
To Group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/group.php? gid=8106517713

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος 1ου γύρου!


Με την νίκη επί του Άρη Πετρούπολης ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος της Α`ΕΣΚΑ! Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας πετύχει 9 νίκες και 4 ήττες! Έτσι η ομάδα μας βρίσκεται μέσα στον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ`Εθνική κατηγορία!
Τα πράγματα θα μπορούσαν σίγουρα να είναι καλύτερα και η ομάδα μας να έχει αποφύγει κάποιες ήττες, ειδικά εντός έδρας, αλλά κάποιες ατυχίες (τραυματισμοί από την αρχή της χρονιάς) και λίγο τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα που είχε η ομάδα την οδήγησαν σε αυτές τις ήττες. Τα τελευταία δείγματα είναι ενθαρρυντικά για την συνέχεια και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι ο στόχος θα επιτευχθεί και στον δεύτερο γύρο η ομάδα θα αποδώσει καλύτερο μπάσκετ και θα πάρει τις νίκες που χρειάζεται.
Στον πρώτο γύρο η Νίκη Αμαρουσίου πέτυχε 907 πόντους, δεύτερη καλύτερη επίθεση, και δέχθηκε 797 πόντους, καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος! Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας είναι ο Ευαγγελίτσης με 183 πόντους, ενώ ο ίδιος παίκτης είναι και πρώτος στα rebounds με 117 και στα κοψίματα με 11! Πρώτος "κλέφτης" είναι ο Γιαννάκης με 23, ενώ είναι και δεύτερος σκόρερ με 164 πόντους. Πιο ευτυχισμένους κάνει του συμπαίκτες του ο αρχηγός της ομάδας Κοντογιάννης με 34 assist, ενώ είναι και τρίτος σκόρερ με 148 πόντους! Αυτά είναι κάποια από τα στατιστικά της ομάδας, όμως η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος είναι θέμα ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας και είναι κάτι που δεν μπορεί να καταγραφεί στατιστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου